Schilderwerk in Uden, Veghel, Oss en omgeving

Comfort en uitstraling

In uw woonomgeving en voor bedrijfspanden is schilderwerk en kleur een basis die comfort en uitstraling bepalen. Met onze expertise en ervaring zijn wij in staat uw pand te voorzien van de uitstraling die het nodig heeft.

Om een goede indruk te krijgen van het te schilderen object, maken wij graag een persoonlijke afspraak. Samen kunnen we uw wensen bespreken, de uitgebreide kleurenwaaier en mogelijke materialen bekijken. Wij kijken dan ook naar de omgeving en de staat waarin het huidige schilderwerk verkeert. Onderhoud blijft ónze zorg! Dit voorkomt later onnodige kosten.

Wij leveren u gedreven, enthousiaste en vakbekwame medewerkers die oog hebben voor detail en uw schilderwerk professioneel afleveren.

Woningbouw

Wij verzorgen en onderhouden schilderwerk in bestaande woningbouw en in klein- en grootschalige nieuwbouwprojecten. Deze opdrachten voeren wij in opdracht van bedrijven, particulieren of bijvoorbeeld woningbouwverenigingen uit. Het is mogelijk om binnen- en buitenschilderwerk door ons te laten uitvoeren.

Bedrijven

Is uw bedrijfspand aan een nieuwe verflaag toe? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Kleinschalig of grootschalig, binnen of buiten!

Onze ervaren onderhoudsmedewerkers nemen het hele traject op zich: van een uitgekiend advies naar een professionele afwerking en van nazorg naar beheer en onderhoudsplanning.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zorgen onze medewerkers er voor dat overlast in de werkomgeving tot een minimum beperkt blijft.

Vakmanschap en een duurzame aflevering staan bij ons altijd voorop.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over schilderwerken? Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.