Glaszetter in Uden, Veghel, Oss en omgeving

24-uurs glasservice

Een tweede specialisme van Timo Strijbosch Glas & Schilderwerken is de 24-uurs glasservice. Spoedeisende ruitvervanging, levering van speciaal glas zoals brandwerende beglazing en dubbelglas met hoog rendement, plaatsing, reparatie en interieurbewerking van glas. Ook hier leveren wij een totaalpakket voor woningen, bedrijfspanden en grootschalige projecten.

Glas heeft enorm veel toepassingsmogelijkheden. Glas bepaalt uitstraling, het kan uw energieverbruik enorm terugbrengen en met glas kunt u van uw interieur iets moois maken. Wij werken met duurzame materialen en vakbekwame glaszetters.

Begin 2015 hebben alle vijf miljoen huiseigenaren van de Rijksoverheid een voorlopig energielabel ontvangen. Dit label is gebaseerd op onder meer bouwjaar en is bedoeld als stimulans om na te denken over kansen voor een comfortabele en energiezuinige woning. Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is.

Dat is handig, want een keuze voor een zuinige woning betekent een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot, dus beter voor het milieu! Wij adviseren u graag hoe u uw woning energiezuinig kunt maken. Met bijvoorbeeld de juiste beglazing bereikt u zeer veel.

Glaszetten

Voor elke vorm van glaszetten kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren en met u meedenken. Niet alleen over de technische aspecten, wij willen u ook graag adviseren over veiligheid en rendement. Ons team bestaat uit vakbekwame glaszetters die alle ontwikkelingen op het gebied van glasbewerking nauwlettend volgen.

Glasschade

Glas is niet alleen mooi, maar ook kwetsbaar. Dé reden dat glasschades vaak voorkomen. U kunt met elke vorm van schade terecht bij onze 24-uursservice. Wij streven ernaar om binnen 30 minuten na uw melding ter plekke te zijn.

In de meeste gevallen kan de schade direct worden hersteld en in sommige gevallen moeten wij een noodreparatie uitvoeren. De definitieve reparatie voeren wij dan binnen 2 werkdagen uit.

In principe wordt deze service door alle verzekeraars vergoedt. Wij adviseren toch om uw polis hierop na te kijken.

Glassoorten

  • Enkelglas (tot wel 600 x 321 cm)
  • Dubbel glas / isolatieglas HR++(+)
  • Draadglas
  • Figuurglas
  • Gehard veiligheidsglas
  • Gelaagd veiligheidsglas
  • Spiegels op maat
  • Brandwerend glas
  • Etalageruiten

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over glaszetten? Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.