Glas Uden

Vooraanstaand glaszettersbedrijf

Glas Uden is ons vooraanstaande glaszettersbedrijf dat veel toepassingsmogelijkheden biedt. Wij hebben ruime ervaring in nieuwbouwprojecten en renovatiewerkzaamheden in bestaande bouw. De 24-uursservice van Glas Uden geeft u de mogelijkheid om onze assistentie in te roepen bij elke vorm van glasschade. Deze dienst wordt door alle verzekeraars vergoed, mits het in uw polis vermeld staat.

Vakbekwame glaszetters

Onze vakbekwame glaszetters worden daar ingezet waar specifieke expertise noodzakelijk is. De 24-uursservice van Glas Uden streeft er in alle gevallen naar om bij schade binnen 30 minuten ter plekke te zijn. Wij garanderen professioneel herstel. Als er specifiek materiaal niet voorhanden is, voeren wij een noodreparatie uit zodat uw veiligheid in huis toch is gewaarborgd. Wij bestellen de materialen direct en voeren de herstelwerkzaamheden alsnog binnen 2 werkdagen dagen uit.

GlasUden is het meest werkzaam in Uden, Veghel, Sint Oedenrode, Gemert, Oss en omgeving.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen? Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.